Cem Celil Lale/HaberAydın - Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden Aydınlı Haldun Haşmet Aysan’la ilgili olduğu düşünülen tivitler atıldı. Başta Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı hakkında olmak üzere birçok belediye hakkında yaptığı maksatlı ve algı yaratmaya yönelik yayınlarla tanınan, hakkında çok sayıda dava açılan Haldun Haşmet Aysan’a yönelik atıldığı düşünülen tivitlerde Aysan’ın son günlerde yaptığı “illiyet” yayınlarına gönderme yapıldı.

“Şaban şaban kol kola gezersiniz sonra”

“Şaban şaban dolaşanlar” başlığıyla yayımlanan tivitlerde, “Uçtun kaçtın attın savurdun zipladin derken danıştaya tosladin.Danıştay suç yok diyor illiyet hiç yok diyor sen illa kurucam diyorsun.Eeee kendin danıştay kararını kabul ediyorsun sonra kiviriyorsun.Hakim değilsin savcı değilsin tanık değilsin illiyet bağını nasıl kuracaksın?Danıştay mı oldun mübarek. Yeni hukuk mu icat edeceksin.Yıldızlı abilerin ne iliyeti ayak bağı diyormuş senin için.Dikkat et te kimle ne bağın var yakında dökülüvermesin?Şaban şaban kol kola gezersiniz sonra” ifadeleri kullandı.

“Şaban ile kol kola gezersiniz sonra” gibi ilginç ve çarpıcı mesajların verildiği tivitlerde Haldun Haşmet Aysan’ı destekleyenlerin kendisini “ayak bağı” olarak nitelendirdiği yazılması dikkat çekti. Aysan’a yönelik “Dikkat et kimle bağın var yakında dökülüvermesin” gibi ifadelerin de yer aldığı tivitlere nasıl bir cevap geleceği merak konusu oldu.

İşte o tivitler