900’lü yıllarda kurulan ve dünyanın en eski üniversitesi olan Mısır El-Ezher Üniversitesi’ne Aydın’dan konuşmacı gidiyor. Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri ve parapsikoloji alanında ki çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Hafız Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’yı davet eden El-Ezher Üniversitesi, İslam ve İlim konulu konferansta 50 dakikalık konuşma hakkı verdi.

Gaziantep’te ki yangınlar dikkatlerini çekti

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te çıkan sebepsiz yangınlarla Aydınlı Mehmet Hoca ilgilenmiş, evin küçük çocuğunun çıkarttığı zannedilen yangınların cinler tarafından çıkartıldığı ortaya çıkmıştı.

Haneye ifrit musallatı olduğunu belirleyen Aydınlı Mehmet Hoca, kimsenin kalamadığı evde bir süre kalmış ve yangınların belirli bir süre sonra tamamen kesilmesini sağlamıştı. Yangınları kesen Aydınlı Mehmet Hoca’nın müftülüğe bilgi vereceği öğrenilmişti.

Gaziantep’te ki olay ve ailenin beyanları üzerine bir anda ülke ve dünya gündemine oturan Aydınlı Mehmet Hoca, dünyaca ünlü Mısır El-Ezher Üniversitesi’nin de dikkatini çekti. Bilenlerin cin üniversitesi olarak değerlendirdiği dünyaca ünlü İslami Üniversite’de önümüzde ki günlerde yapılacak İslam ve İlim konferansına Aydınlı Mehmet Hoca davet edildi.

4 günlük Mısır’a gidecek

Edinilen bilgiye göre El-Ezher Üniversitesi’nin davetini geri çevirmeyen Aydınlı Mehmet Hoca’nın 4 günlük bir program için Mısır’a gideceği öğrenildi.