Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndehemşireolarak görev yapan Merve Keleş, internette kendisini Estetik Uzmanı Doktor olarak tanıtan kadın kuaförü Soner Gülnaz’a yaptırdığı dudak dolgusunun ardından dudaklarında şişkinlik olduğu ve yaralar çıktığı gerekçesiyle 36 gün tedavi gördü. Gülnaz’ın, Keleş dışında 3 kadına dudak dolgusu, bir erkeğe ise botoks tedavisi yaptığı ortaya çıktı. Başka bir suçtan aranan Gülnaz, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gülnaz hakkında 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ‘Diploması olmadığı halde, menfaat temin etmek amacına yönelik olmasa bile, hasta tedavi eden veya tabip unvanını takınması’ suçundan 5 yıla kadar hapis ve bin güne kadar adli parayla cezalandırılmasını istemiyle dava açıldı.

Sosyal medyada tanıştığı Güllü Sel’in, takipçi sayısının fazla olduğunu ve kendisinin komisyon karşılığı reklamını yapabileceğini belirtmesi üzerine Güllü Sel ve eşi Celal Sel’e ücretsiz estetik işlemleri yaptığını anlatan Gülnaz, “Güllü’ye 2 seans dudak dolgunlaştırıcısı uyguladım. Celal’in de alnına botoks yaptım. Güllü kanıma girdi, müşteri bulacağını söyledi. ‘Çok iyi yapıyorsun’ dedi. Yaptım. Güllü 12 gün sonra dudaklarında yaralar olduğunu söyledi. Enfeksiyon kapmış olabileceğini ya da birinin rujunu sürmüş olabileceğini söyledim. Krem önerdim. Kullandıktan sonra ‘geçti, ellerine sağlık’ dedi. ‘İkimiz de çok kazanacağız’ dedi” ifadelerini kullandı.