Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri ve paranormal çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Aydınlı Mehmet Hoca olarak tanınan Mehmet Pala, vatandaşların manevi duygularını istismar eden sahtekarlara savaş açtı.

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan ve Türkiye’nin çeşitli illerinde büroları bulunan Mehmet Pala, fal baktığını söyleyen, sosyal medya üzerinden açılan profillerle gelecek hakkında bilgi verdiğini söyleyen kişilere savaş açtı. Katıldığı her platformda gelecekle ilgili kimsenin bilgi veremeyeceğini söyleyen Mehmet Pala özellikle sosyal medya üzerinden vatandaşların duygularını istismar edenlerin olduğunu belirterek uyarılarda bulundu.

Vatandaşlardan kimseye para göndermemesini isteyen Aydınlı Mehmet Hoca, “Biz medyumluk başlığı altında devlete vergimizi veriyoruz. Havas ilmini kullanarak yaptığımız çeşitli hesaplamalarla vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Alternatif tedaviden bioenerjiye, fitoterapiden metafiziğe en önemlisi de Havas ilmini kullanıyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar ilmin ışığında yapılan çalışmalardır. Vatandaşlarımızdan fal baktırmamalarını, bu gibi şeylerin tamamen uydurma olduğunu bilmelerini istiyoruz” dedi.