Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Aydınlıları gururlandırmaya devam ediyor. Yaptığı hizmet ve yatırımlar, halkla ilişkileriyle tüm Türkiye tarafından takdir edilen Başkan Çerçioğlu, Hürriyet Gazetesi’nin Pazar ekinde geniş yer buldu. Ünlü yazar Ayşe Arman, Aydın’a gelerek Başkan Çerçioğlu’yla gerçekleştirdiği röportaj sonrası Özlem Çerçioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Hürriyet’in birinci sayfasında Çerçioğlu yer aldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla Ayşe Arman’ın gerçekleştirdiği röportaj gazetenin birinci sayfasında da yer aldı. Hürriyet’in Pazar ekinde çok geniş yer bulan söyleşide Başkan Çerçioğlu’nun dikkat çeken özellikleri, halkla olan samimi dialoğu, ailesi ve çok çarpıcı bilgiler yer aldı.

Aydınlıları gururlandıran söyleşiden “Özlem Çerçioğlu’yla röportaj yapmaktan, zeybek oynamaktan ve kadın mehteran takımıyla birlikte coşku içinde İzmir Marşı’nı söylemekten büyük keyif aldım.” İfadeleriyle bahseden ünlü yazar Ayşe Arman yerel yönetimlerde kadının önemine dikkat çekti.

Sosyal medya adeta yıkıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla Ayşe Arman’ın gerçekleştirdiği söyleşi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle Aydın dışında yaşayan okuyucuların yaptıkları yorumlarla Başkan Çerçioğlu’na olan hayranlıklarını dile getirmeleri dikkat çekti.

Ayşe Arman’ın Hürriyet Gazetesi’nde yer alan köşesine yorum bırakan vatandaşlar; “Aydın’a yerleşmeye karar verdim. Çerçioğlu ile gurur duyuyoruz. Türkiye’nin Topuklu Efe’si” düşüncelerini paylaştılar.