Bozdoğan/HaberAydın

Gençlerin ve ailelerin uğrak mekanı olan ve Bozdoğanlıların büyük ilgi gösterdiği Güneş Kafe’ye hırsız girdi. Edinilen bilgiye göre olay gece 04:00 sularında meydana geldi. Bozdoğan Jandarma Karakolu’nun karşısında bulunan Güneş Kafe’nin önüne gelen iki kişi kapıyı zorlayarak içeri girdi. İki kişi oldukları tespit edilen şüpheliler kısa süre içerisinde içeride bulunan televizyon, cep telefonu, dizüstü bilgisayar ve kasadaki yüklü miktarda parayı alarak kaçtı.

Hırsızlık olayını fark eden işletmeci Hakdan Solak hemen emniyet güçlerine haber verdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin de müdahale ettiği olay sonrası yapılan titiz çalışmayla hırsızlık yapan şahıslar yakalandı. İki kişi oldukları ve yaşlarının 18’den küçük olduğu öğrenilen zanlılar gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür

Güneş Kafe'nin işletmecisi Hakdan Solak, iş yerine giren hırsızları kısa sürede yakalayan Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ve emniyet personeline teşekkür etti. Ekiplerin çok titiz ve hızlı bir çalışma yürüttüğünü belirten Solak, "Öncelikle emniyet personeli arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar çok titiz ve hızlı bir çalışma yürüttüler. Haber verdiğimiz andan itibaren canla başla hırsızların yakalanması için çalıştılar. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerini kullandı.