Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kuşadası Belediye Başkan A.Adayı olan Behçet Alp sahaya indi. Çalışma ekibiyle beraber Davutlar semt pazarı, Ege Mahallesi semt pazarı ve Zeytin Festivali’ni ziyaret eden Alp’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tek tek vatandaşlarla selamlaşan Alp, vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle dinledi.

Tek tek not aldı

Aday gösterilmesi halinde kazanmasına kesin gözüyle bakılan Behçet Alp, vatandaşların Kuşadası’yla ilgili düşüncelerini dikkatle dinledi. Vatandaşın söylediklerini not aldıran Alp, görev verilmesi halinde şikayetleri bir bir çözeceklerini söyledi.

Yaptığı ziyaretlerde halkın büyük ilgisiyle karşılanan Alp, “Halkımızın bize olan ilgisi çok sevindirici. Adeta bağırlarına basıyorlar. Ayrıca bize hizmet noktasındaki şikayetlerini de dile getiriyorlar. Partimizin yetki vermesiyle belediye başkanlığını kazanacağımızdan eminim. Ardından da halkımızın dile getirdiği şikayetleri bir bir çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Kuşadası heyecanlandı

Alp’in adaylık açıklaması Kuşadası’nda hareketliliğe neden oldu. Kuşadası’nın köklü ailelerinden birini oğlu olan Alp’in aday gösterilmesini isteyen vatandaşlar, “Kuşadası’nın artık kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Genç adaylarla geleceğe yürümek istiyoruz. Bu yüzden Behçet kardeşimizin yanındayız, onu destekliyoruz” ifadelerini kullandı.