Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri ve paranormal olaylarda ki çözümlemeleriyle tüm dünya tarafından tanınan Aydınlı Mehmet Hoca, Milliyet, HaberTürk ve Mynet gibi birçok ulusal sitede manşetlerde yer aldı.

Aydınlı Mehmet Hoca’nın başarılı çalışmaları ulusal basının dikkatini çekti. Uyguladığı tedavi yöntemleri, büyü, musallat gibi olaylarda yaptığı başarılı çalışmaları dikkat çeken Aydınlı Mehmet Hoca’ya geniş yer veren çok sayıda ulusal basın kuruluşu, uzun süre haberi sitelerinde manşette tutarak okuyucularıyla buluşturdu. Yeniden ulusal basında yer verilen Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’nın başarısı Aydınlıları da sevindirdi.

Aydın’ın tanıtımında katkısı olduğunu söyleyen Bozdoğanlılar, “Allah hocamızdan razı olsun. Kendisi sayesinde ilimiz, ilçemiz tanınıyor. Başarılı çalışmalarıyla herkese faydası olan bir isim. Buraya geleni gideni çok. Sıra bulmak neredeyse imkansız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Milliyet, HaberTürk, Mynet gibi birçok sitede yer aldı

Türkiye’nin tek Havas Alimi olan Aydınlı Mehmet Hoca’ya, Milliyet, HaberTürk, Karar, Mynet, İHA gibi birçok yayın kuruluşu manşetten yer verdi. Okuyucusuyla Aydınlı Mehmet Hoca’yı buluşturan basın organları haberi uzun süre manşette tutarak binlerce kez okunmasını sağladı.

Röportaj için telefon yağmuru

Öte yandan Aydınlı Mehmet Hoca’yla röportaj yapmak için çok sayıda ajansın iletişim kurmaya çalıştığı bilgisine ulaşıldı. Aydınlı Mehmet Hoca’nın çalışma ofisine gelerek çekim yapmak isteyen basın mensuplarına şimdilik randevu verilmiyor. İlerleyen günlerde yurtiçi ve yurtdışından olmak üzere röportaj-haber yapmak isteyen basın mensuplarıyla görüşüleceği kaydedildi.