Kuşadası’nı sarsan kurultay otobüsünde yaşanan cinsel taciz skandalında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Partili kadınlar tarafından pedofil sapığın yakalanmasından sonra sapığın İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi tarafından koruma altına alındığı ortaya çıktı.

Cem Celil Lale/HaberAydın

Kuşadası’ndan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 36.Olağan Kurultayı’na gitmek için hareket eden otobüste yaşanan cinsel taciz skandalında hergün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Parti yöneticisi M.Y’nin 13 yaşındaki çocuğu taciz etmesi ve partili kadınlara yakalanmasından hemen sonra İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi’ye haber verildiği, Ahmet Ekmekçi’nin ilk mola yerinde otobüse gelerek sapığı koruma altına aldığı ortaya çıktı.

Olaya tanık olan Asya Alp ve Kader Nart isimli kadın üyelerin anlatımına göre, otobüse gelen Ahmet Ekmekçi’den derhal polis çağırması istenmiş. Görgü tanıklarının polis talebine sert bir şekilde karşı çıkan Ahmet Ekmekçi, “Kapatın çenenizi.! Kimseye birşey anlatmayacaksınız” diyerek tacizci M.Y’ye sahip çıkmış.

Cebine harçlık koyarak Kuşadası’na dönmesini sağlamış

Partili kadınların tepkisi üzerine tacizci M.Y’yi otobüsten indiren Kuşadası CHP İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi, tacizcinin cebine harçlık koyarak Kuşadası’na geri dönmesini sağlamış. İlçe Başkanı Ekmekçi’nin tacizciye sahip çıkması her kesimin tepkisini toplarken olayı neden örtbas etmek istediği ise bilinmiyor.