Parapsikoloji uzmanı olan Aydınlı Mehmet Hoca’nın cin, büyü ve benzeri olaylarda yaşadığı olayları aktararak senaristlere yardımcı olduğu ortaya çıktı. son24haber.com’un yaptığı araştırma hiç kimsenin bilmediği bir gerçeği ortaya çıkarttı. Ekranların karşısında bulunan izleyicilerin günlerce aklından çıkan sahnelerin birçoğunun, geçmişte yaşanan hadiseler olduğu ve Havas alimleri tarafından senaristlere aktarıldığı bilgisine ulaşıldı.

Haber merkezimiz tarafından yapılan araştırma çok çarpıcı bilgileri beraberinde getirdi. Aydın, Denizli ve Bodrum’da şubeleri bulunan Havas alimi Aydınlı Mehmet Hoca’nın birçok korku filminin senaryosunda, yapımcı ve senaristlere danışmanlık yaptığı öğrenildi. Dünyada yaşayan sayılı Havas alimlerinden bir tanesi olan Aydınlı Mehmet Hoca, cin, musallat, büyü gibi olaylarda yaşadıklarını saniye saniye senaristlere aktarıyor.

Birçok film yapımcısının Aydınlı Mehmet Hoca’nın yaşadıklarını öğrenmek için peşinde olduğu bilgisine ulaşılırken filmlerin birçoğunun geçmişte yaşanan olaylardan esinlenilerek çekildiği öğrenildi.