Brezilyalı Playboy güzeli Ana Braga her adımıyla olay yaratmaya devam ediyor. Bu kıyafetle sokağa çıkmak cesaret ister. Ama Ana Braga sınırlarda gezmeyi sevdiği için bu cesareti kendinde buldu ve ünlü bir kahve zincirinden içecek almaya gitti.

Braga, pazartesi günü öğleden sonra Los Angeles'ta, kahveciden çıkarken magazincilere yakalandı. Basının ilgisinden her zaman hoşlanan Ana Braga, kendisinden beklendiği üzere alışılmışın dışında bir kıayfet tercih etmişti.

Braga, mor tonlarda parlar bir tulum tercih etmişti. Göbeğini açıkta bırakan straplez tulumuyla cesur bir göğüs dekoltesi veren Playboy güzeli, abartılı kıyafetine tezat yaratacak spor ayakkabılarıyla rahatına önem verdiğini de kanıtlamış oldu.Sağlıklı bir soğuk içecek alan Braga, saçlarını açık bırakmıştı.

1981 doğumlu modelin, cesur pozlar paylaşmaktan çekinmediği Instagram sayfasında 163 bin takipçisi bulunuyor. Rio de Janeiro doğumlu Braga'nın hayatı, düşük bütçeli bir televizyon programına da konu olmuştu.

Braga, "The Ana Show" adlı programı, bu gibi girişimlerde bulunmak isteyen insanlara cesaret vermek için yaptığını söylemişti. Sıkı bir hayvan hakları aktivisti olan Braga, Vogue, Playboy, People, Cosmopolitan, InTouch gibi dergiler için poz vermişti.