Doğanbey’den başlayıp Turburgazı, Atburgazı, Yuvaca, Akçakonak ve Atburgazı hattını gezen Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel ve Söke CHP heyeti; gittiği her noktada sevgi seli ile karşılaştı. Mahallelerde vatandaşlarla buluşan Levent Tuncel; halkın sorun ve taleplerini dinledi, bol bol sohbet etti.

Diğer taraftan Atburgazı Mahallesi ziyareti adeta mitinge dönüştü. Büyük bir kalabalık tarafından karşılan CHP Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel’i adeta Atburgazı Halkı adeta bağrına bastı. İlkokul eğitimini Atburgazı Mahallesi’nde tamamlayan CHP Söke Belediye Başkan Adayı levent Tuncel’in, Atburgazı ile olan gönül bağı bu ziyarette kendisini oldukça hissettirdi.

Yaptığı konuşmada halkı selamlayan Levent Tuncel; “2012 yılında çıktığı yolda Söke’nin sorunlarını ve çözüm yollarını tespit ettik. Yol haritamız hazır. Halkımızın desteğiyle bu seçimi kazanacağımızdan hiç şüphem yok. Sizlerin gönülden verdiğiniz desteklerle gücümüze güç katıyoruz. Martın sonunda gelecek baharı karşılamak için az bir zaman kaldı. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.