Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri ve parapsikoloji alanında yaptığı başarılı çalışmalarla tüm dünyanın yakından tanıdığı ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca, 2 yıldır şiddetli geçimsizlik yaşayan ve evlerini ayırmak zorunda kalan ailenin yardımına koştu. İzmir’de yaşadıkları öğrenilen ailenin geçtiğimiz ay büyü mağduru olduklarını söyleyerek Aydınlı Mehmet Hoca’ya ulaştıkları öğrenildi.

Mutlu bir evlilikleri vardı

İnternet Haber Ajansı’na konuşan Halide S. isimli kadın, bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını ancak yaşadıkları olaylarda bir anormallik sezdiklerini söyledi. Herşeyin aniden geliştiğini belirten talihsiz kadın, “Eşimle birbirimizi severek evlendik. Gayette mutluyduk. Ancak herşey birden bire değişti. Ne olduğunu bizde anlayamadık” dedi.

Kavgaların şiddeti arttı

Eşiyle yaşadıkları problemleri tüm ayrıntılarıyla İnternet Haber Ajansı muhabirine aktaran Halide S., “Eşimle yaşadığımız sorunlar günden güne katlanarak büyüdü. Yani açık konuşmak gerekirse, herşeyden kavga eder hale gelmiştik. Birbirimizi görecek gözümüz yoktu. Eşim bana 2 defa vurdu. Normal şekilde konuşurken birden büyük bir kavganın içinde buluyorduk kendimizi” dedi.

Evi terketti

İnternet Haber Ajansı muhabirine yaşadıklarını anlatmaya devam eden Halide S., “Eşimin bana ikinci kez vurmasından sonra eşyalarımı topladım ve Altındağ’da yaşayan annemlerin yanına gittim. Telefonumu kapattım. Eşim annemden bana ulaşmaya çalıştı ancak boşanmaya karar vermiştim. Yaşadıklarıma dayanacak gücüm kalmamıştı” ifadelerini kullandı.

Annesinden ‘hocaya gidin’ tavsiyesi

Eşiyle ayrı olduğu dönemde annesinin hocaya gitmelerini tavsiye ettiğini söyleyen Halide S., “Annem eşimin ailesiyle konuşmadığımdan dolayı sürekli endişeliydi. Sürekli bize kötülük yapacaklarını söylüyordu. Bana büyü yapılmış olabileceğini, eskiden de böyle olayların çok sık yaşandığını anlattı. Hocaya gidip baktırmamız gerektiğini söyledi. O mantıksız gelsede denemekte fayda var diye düşündüm. Ama tek başıma bunu yapmaya cesaret edemedim” dedi.

Halide S. : “Durumu eşime anlattım”

O dönem eşiyle 18 gün ayrı kaldıktan sonra ilk buluşmalarında konuyu açtığını söyleyen Halide S., eşinin de duruma olumlu yaklaştığını, bir anormallik olduğunu kendisinin de sezdiğini anlattığını söyledi.

Hoca aramaya başladı

Eşiyle beraber İzmir ve çevresinde hoca aramaya başladıklarını anlatan Halide S., “Bizim bulunduğumuz bölgede genellikle falcı gibi insanlar var. Hocalar da var ancak çok bilgili ve güvenilir değil. Bir yakınımızın tavsiyesiyle Denizli’ye gittik. Denizli’de gittiğimiz hocanın yaklaşımı bizi çok şaşırttı. Gittiğimiz hoca bize Aydınlı Mehmet Hoca’yı önerdi. Yani hoca hocayı önermiş oldu. Hemen iletişim kurmaya çalıştık. 3 gün sonra telefon ile görüşebildik. 11 gün sonraya da randevu alabildik” dedi.

Aydın’a geldiler

Aydınlı Mehmet Hoca’yla görüşen talihsiz kadın, 11 gün sonraya randevu alarak Aydın’a geldi. İlk Aydın’a geldiğinde Aydınlı Mehmet Hoca’nın Bozdoğan’da bulunan merkezinde ki kalabalık karşısında çok şaşırdığını söyleyen Halide S., “Bozdoğan’a geldiğimizde herkes Aydınlı Mehmet Hoca’yı tanıyordu. Hemen yerini tarif ettiler. Sokağa girmek bile neredeyse imkansızdı. Sırada bekleyen insanlar vardı. Bizde beklerken insanlarla sohbet ettik. 3 gündür arabanın içinde uyuduğunu ve sıra gelmesini beklediğini söyleyen bile vardı” dedi.

Hocayla görüştüler

Önceden randevu aldıkları için Aydınlı Mehmet Hoca’yla görüşebildiklerini söyleyen Halide S., hocayla görüşmeden önce yardımcılarının ön bakım yaptığını ve manevi değerlerinin ebcedi kebir-yıldızname gibi hesaplamalarla ölçüldüğünü söyledi.

Değerlerinin düşük olduğunu belirleyen yardımcılarından sonra Aydınlı Mehmet Hoca’yla görüşebildiklerini söyleyen Halide S., “Uzun bir bekleyişten sonra bizi Aydınlı Mehmet Hoca’yla görüştürdüler. Şikayetimizin geçimsizlik olduğunu söyledikten sonra kabul ettiklerini, sağlık sorunu olanları doktora gönderdiklerini belirttiler. Ardından Mehmet Hoca’da bizim yıldızname-ebcedi kebir hesaplamalarımızı yaptı” dedi.

“Üzerimizde etki olduğunu söylediler”

Aydınlı Mehmet Hoca’nın yardımcıları ve kendisiyle görüştüklerini söyleyen Halide S., “Mehmet Hoca bizim üzerimizde etki olduğunu söyledi. Ancak burada şöyle bir detay oldu. Hoca bize kesin olarak, ‘Size büyü yapılmış’ demedi. Yakınlarınıza yapılan bir manevi işlemden etkilenmiş olabilirsiniz dedi. Değerlerimizin düşük olması nedeniyle negatif enerji olmasının çok normal olduğunu söyledi. Zaten kendisi diğerleri gibi ‘büyü var, bozacağız, şu kadar para verin’ falan demedi. Bize bir malzeme listesi verdiler. Aktardan alınacaklar diye. Bizde onların verdiği listeyi temin ettik. Bazılarını Aydın’da bulamadık İstanbul’dan getirttiler” dedi.

“Bu huzurun tarifi yok”

Aydınlı Mehmet Hoca’nın bürosundan istenen malzeme listesini temin ettiğini ve ardından teslim ettiğini söyleyen Halide S., “Hocamızın istediği aktariye malzemelerinin Havas ilminde büyü bozmak için kullanıldığını öğrendik. Hocamızın hem yakım hem de okuma işlemi yapacağını söylediler. Biz o süreçten sonra İzmir’e döndük ve Aydınlı Mehmet Hoca bize sakin olmamızı ve hatta bir süre daha görüşmememizi tavsiye etti. Yine aynı düzende yaşamaya devam ettik ve 51 gün sonra yeni bir sayfa açtık. Adeta o gün üzerimizdeki kara bulutların dağıldığını hissettik. Ben hemen o mutlulukla eşimi aradım. Eşimin de bana gelmek için yola çıktığını öğrendim. Sadece şunu söylemek isterim; Eşime ilk günkü gibi bakabiliyordum” şeklinde konuştu.

Teşekkür için Bozdoğan’a geldiler

Evliliklerinin Aydınlı Mehmet Hoca sayesinde kurtulduğunu söyleyen Halide S., “Ben şunu net ifade etmek isterim. Bugün de buraya bunun için geldim. Benim evliliğimi Aydınlı Mehmet Hoca kurtardı. Bu kesinlikle doğru. Çünkü yaşadıklarımın başka bir açıklaması yok. Daha sonra öğrendik ki büyü doğrudan bize yapılmış ve yakım-okuma çalışmaları bu kadar uzun sürmüş” dedi.

Aydınlı Mehmet Hoca’ya hediyelerle teşekkür için gelen talihsiz çiftin İnternet Haber Ajansı’na verdikleri röportaj sonrası hocayla görüştükleri ve ilçeden ayrıldıkları kaydedildi.

Aydınlı Mehmet Hoca : “Her geçimsiz çift büyü mağduru olmayabilir”

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Aydınlı Mehmet Hoca, “Günde en az 50 vatandaşımızdan şiddetli geçimsizlik yaşadıklarına dair şikayet alıyoruz. Biz öncelikle psikolojik destek almalarını veya evlilik danışmanlarıyla görüşmelerini tavsiye ediyoruz. Ancak kendilerine büyü yapıldığından çok emin olanları kabul ediyoruz. Her geçimsizlik yaşayan büyü mağduru olacak diye bir garanti yok” ifadelerini kullandı.