Cem Celil Lale/HaberAydın - Geçtiğimiz gün açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, alt yapısından üst yapısına kadar birçok noktada vasat durumda olan Denizli’yi örnek göstererek Aydın’da hizmet yapılmadığını öne sürdü. Yavuz’un açıklamaları kısa süre içinde vatandaşlar tarafından ti ye alınırken Yavuz’un başkan bir şehrinfotoğrafları gösterilerek kandırılmış olabileceği söyleniyor.

Alt yapı konusunda sınıfta kalan ve en ufak yağışlarda taşkın tehlikesi yaşayan Denizli’nin örnek gösterilmesine anlam veremeyen vatandaşlar, “Sayın milletvekili kendi partilisi olduğu için böyle bir açıklama yapmış olabilir. Biz halimizden memnunuz. Çok isteyen Denizli’de yaşayabilir” ifadelerini kullandı.

Denizli’yi Denizlililer anlattı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet performansını değerlendiren Ayşe Koca, “Tozdan duramıyoruz, balkonlarımızı açamıyoruz. Yoldan geçemiyoruz, ben hasta bir insanım, herkes hasta burada, tozdan dumandan nefes darlığı çekiyoruz. Rezillik bu, dışarı çıkamıyoruz. Ben belimden ameliyatlıyım, kaldırımlardan inip çıkamıyorum” dedi.

Yapılmayan yollar vatandaşı isyan ettirdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda olan bir yolun aylardır yapılmadığından şikayet eden Ali Rıza Ece ise, “İş yok, güç yok bir da bu yollar bu şekilde bırakıldı. Yolda rogar kapakları falan açık, arabaların üstü bembeyaz toz. Çoluk çocuk hasta oluyor tozdan kirden. Neden yapılmıyor diye arada gelen işçilere soruyoruz ‘müteahhit kaçtı, malzeme göndermiyor’ deniliyor. Bunun bir kontrolü olmuyor mu? Bu yol neden böyle sahipsiz bırakıldı. 3 aydır neden bir çalışma yapılmıyor? Bunu yetkililerden duymak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Aynı mahallede berberlik yapan başka bir esnaf ise, “İnsanlar dükkanlara hoplaya zıplaya girmeye çalışıyorlar çoğu giremiyor zaten, ben hasta müşterilerimi tıraş etmeye evlerine gidiyorum. Adam geldi dükkana girmeye çalıştı, çıkamadı. Eve gitmesini, evine gelip tıraş edeceğimi söyledim. Yollar bu şekilde olduğu için insanlar da bu yolu kullanmıyor, arka taraflardan gidiyor insanlar. Adam arabasının alt takımları bozulmasın diye arka taraftaki yolu kullanıyor, esnaflara uğramadan geçiyor” ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi utanmıyorsa…

Mahalle sakinleri olarak bu durumdan utandıklarını belirten bir vatandaş ise, “Şu anda bütün esnaf arkadaşlarımız dahil mahallenin durumundan kendimiz utanıyoruz. Belediye utanmıyorsa bir şey diyecek halimiz yok” diye sitem etti.

Metin Yavuz’u kandırdılar mı?

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini örnek göstererek kıyaslama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un farklı şehirlerin fotoğraflarının gösterilerek kandırılmış olabileceği söyleniyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet eksikliğinin sosyal medyada capslere konu olduğunu söyleyen vatandaşlar, Metin Yavuz’u Denizli’de 3 gün yaşamaya davet etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili sosyal medyada yayınlanan caps'ler