Cem Celil Lale/HaberAydın

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağarası’nda başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 33 kilometrelik hattın döşenmesi planlanan ilk etap çalışmalarında ekipler Bağarası’nın üst kısımlarında büyük bir özveriyle çalışıyor. Bağarası’nda yaşayan vatandaşlar ise en büyük problemleri olan alt yapı sorununun çözümü nedeniyle memnun.

Bağarası’nın merkezi ve üst kısımlarında eş zamanlı olarak çalışmalara devam eden ekipler, özellikle yüksek mevkilerde zor şartlar altında çalışıyor. Kimi zaman iş makinalarının bile zor sığdığı caddelerde hat döşeyen ekiplerin performansı göz dolduruyor.

Akkentli çalışmaları yakından takip ediyor

Bağarası’nda yürütülen alt yapı çalışmalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli yakından takip ediyor. Çalışmalar hakkında sık sık Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bilgi veren Akkentli, Bağarası’na giderek vatandaşların talep ve önerilerini de not alıyor. Bağarası’nda devam eden alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aktaran Akkentli, “Sayın Başkanımız Bağarası Belediyesi’nin kapıları kapanmayacak demişti. Dediği gibi Bağarası’na büyük önem veriyor. Alt yapı Bağarası’nın en büyük problemlerinden biriydi. Sayın Başkanımızın talimatıyla yaklaşık 45 kilometrelik bir çalışma başlattık. Ben başta Sökeliler adına olmak üzere Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na Söke’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.