Cem Celil Lale/HaberAydın - Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın’ın 17 ilçesinde eş zamanlı olarak çalışma yürütülüyor. İlçeleri adeta hizmet yağmuruna tutan Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke’nin Bağarası Mahallesi’nde yaklaşık 100 bin metre kare yol çalışması yapılacak. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla Bağarası’nın kanayan yarası haline gelen alt yapı problemi dev bir çalışmayla çözülmüştü. Yaklaşık 20 milyon (trilyon) maliyet ile 46 kilometre hat çalışması yapılan Bağarası’nın alt yapı sorunu tarihe karışmıştı.

Alt yapısı tamamlanan Bağarası’nda sıra yollara geldi. Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla 60 bin metre karelik çalışmaya start veren ekipler toplamda 100 bin metre karelik alanda parke taşı kaplama çalışması yapacak. Öte yandan Bağarası Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk sahasında olsun olmasın tüm yolların parke kaplama yapılacağı öğrenildi.

Akkentli : “Özlem Başkan ne söz verdiyse yerine getirdi”

Bağarası’nda yürütülen çalışmaları takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Başkan Çerçioğlu’nun Bağarası için verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini söyledi. Akkentli, “Özlem Başkanımız alt yapıya toplam 45.342 metre kanalizasyon hattı ile birlikte 19 Milyon TL’lik bir yatırım yaptı. Bağaralılar böyle bir hizmeti ilk defa Özlem Başkan sayesinde gördüler. Hepsi memnun, hepsi teşekkür ediyor. Şimdi sıra üst yapıda. Özlem Başkanımız sorumluluk alanımız olsun olmasın her yere parke kaplama yapıyor. İlk başta toplam 60 bin metre kare ile yola çıkıldı. Şimdi ise 100 bin metre karelik bir alanda üst yapı yapılacak. Özlem Başkan Bağaralılara ne söz verdiyse yerine getirdi. Her yer parke kaplama oluyor” dedi.

Kaldırım çalışmaları başladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağarası’nın ana caddelerinde kaldırım çalışmaları başlatıldı. Yine ana caddelerin üzerinde yağmur suyu ve hafriyat çalışmalarının da yapıldığı öğrenilirken mahalle sakinleri Bağarası’na yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını söyledi.