Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri ve parapsikoloji alanında yaptığı başarılı çalışmalarla ünü dünyanın dört bir yanına yayılan ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’nın kapısında kuyruk var. Hocayla görüşebilmek için günler öncesinden Bozdoğan’a gelen vatandaşlar arabalarının içinde uyuyor.

Yaptığı başarılı çalışmalarla basının ve kamuoyunun yakından takip ettiği Türkiye’nin yaşayan tek Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’nın Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bulunan merkezinin önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Gün içerisinde hocayı yaklaşık 200 kişinin ziyaret ettiği öğrenilirken randevusuz gelenlerin günlerce sıra gelmesi için beklediği kaydedildi. Manevi sorunların çözümü başta olmak üzere Havas ilmini kullanarak çok sayıda vatandaşa fayda sağlayan Aydınlı Mehmet Hoca’nın yanında çalışan yardımcıları tarafından vatandaşlara randevu uyarısı yapılıyor. Konuyla ilgili muhabirimize bilgi veren hocanın yardımcısı, “Hocamız günün yaklaşık 20 saati ziyaretçilerini kabul ediyor. Bazen ibadet halinde olması nedeniyle Bozdoğan’dan ayrılmak durumunda kalıyor. Yaklaşık 200 kişi günlük ziyaretçimiz var. Bu nedenlerle hocamızla görüşmek isteyen vatandaşlarımızın mutlaka 0850 304 61 02 numaralı ücretsiz çağrı hattımızdan randevu almaları gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Aydınlı Mehmet Hoca’nın Bozdoğan’da bulunan merkezine yurt dışından da çok sayıda ziyaretçinin geldiği bilgisine ulaşıldı. Hocayla görüşmek için Bozdoğan’a gelen yabancı turistlerin paranormal olaylar hakkında bilgi aldığı öğrenildi.