Şükran Güngör Tiyatro Salonunda Özlem Çerçioğlu Başkanlığında yapılan toplantıya CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP İlçe Belediye Başkan adayları ve İlçe kadın örgütleri katıldı. Aydın’ın “Kadın Efeleri” diye seslendiği kadın kolları üyelerinden mutlak zafer beklediğini söyleyen Özlem Çerçioğlu “2009-2014 yerel seçimlerinde gösterdiğiniz başarı için bir kez daha teşekkür ediyorum. Meclis üyeleri listelerinde kadınlar büyük ölçüde yer alacak. Türk kadını başarılıdır, cesurdur hele bir de Aydınlıysa efedir. Bizler umutlarımızın her zaman peşinde koştuk. Listelerimizde mutlaka kadınlar olacak” dedi.

Kadın Kolları üyeleri CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’e yoğun ilgi gösterdi.

CHP Kuşadası Belediyesi Başkan Adayı Ömer Günel toplantı salonunda il ve ilçe kadın kolları örgütünün büyük desteği ile karşılandı.

Siyaset de kadınların öneminin bugünlerde daha çok arttığının altını çizen Ömer Günel, “Topuklu Efemiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun liderliğinde 31 Mart 2019 seçimlerinde yine büyük bir başarıya imza atacağız. Topuklu Efe’miz başarıları ile tüm kadınlarımıza örnektir. Kadınlarımızı siyasette görmek istiyoruz. Bugün sosyal belediyeciliği, üreten belediyeciliği, ekonomik belediyeciliği konuşurken; katılımcı, şeffaf, hesap verilebilirliği değerlendirirken; kadınlarımız ve kızlarımızla birlikte konuşacağız. Kadınlarımızın arkamızda değil, hemen yanı başımızda olmasını arzu ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun liderliğinde Aydın’ın tüm il ve ilçelerinde zafer kazanacağız.

“En Büyük Destekçimiz Kuşadası İlçe örgütü Kadın Kollarımızdır. ”

CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Günel yerel seçimlerde Kuşadası’nda en büyük güçlerinden birinin ilçe örgütü kadın kolları olduğunu belirterek, benim siyasi yaşantımda kadın kollarımızın büyük desteği olmuştur. Kuşadası Kadın Kolları Başkanımız Rabiye Yıldız Köse ve kadın kolları üyelerimizin göstereceği yüksek performans ile hedeflediğimiz rekor oy oranını yakalayacağız. “dedi.