Cem Celil Lale/HaberAydın - Geçtiğimiz gün Aydın’a gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kurtulmuş’un ziyaretine AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları, milletvekilleri ve partililer eşlik etti. Kurtulmuş’un ziyaretine katılan isimlerden bir tanesi olan Mehmet Erdem’e yapılanlar ise bazı partilileri rahatsız etti.

Kurtuluş Mahallesi 2015 Sokağa giren AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’a vatandaşlar çeşitli ikramlarda bulundu. Bu anlarda Kurtulmuş’a eşlik eden Mehmet Erdem’e yer verilmemesi dikkat çekti. Arka masada oturan Mehmet Erdem’in siyasi nezaket gereği Numan Kurtulmuş’un oturduğu masada yer verilmesi gerektiğini savunan vatandaşlar AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, milletvekilleri Rıza Posacı ve Metin Yavuz’a tepki gösterdi.

“Masa özellikle birleştirilmedi”

Mehmet Erdem’e yer verilmemesinin yanlış olduğunu belirten vatandaşlar, “Yeni dönemde seçilen milletvekili arkadaşlarımızın sayın Erdem’e karşı cephe aldığını görüyoruz. Mehmet Erdem demek AK Parti demektir. Her kademede görev yapan bir isme karşı yapılanların kasıtlı olduğunu düşünüyoruz. En azından masa birleştirilebilirdi. Özellikle birleştirmediler” ifadelerini kullandı.

Mehmet Erdem kimdir?

23-24 ve 26 dönemde Aydın Milletvekili seçildi.23.dönemde Milli Savunma Komisyonu üyeliği, 24. ve 26 dönemde Tarım Orman ve Köy işleri Komisyonu sözcülüğü, Uganda Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 yılında yapılan 5. Büyük Kongre’de AK Parti MKYK üyeliğine seçildi. 2016 yılında yapılan 2. Olağan Kongre'deAK PartiSiyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyeliğine seçildi.