Söke’ye destek olmak için gelen Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’e partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Tanıtım toplantısının yapılacağı Saray Düğün salonu önünde ve salon içinde coşkuyla karşılanan Ömer Günel tanıtım katılımcılarının da ilgi odağı oldu. Partililerle tek tek tokalaşan Ömer Günel, Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel’e destek olmak amacıyla burada olduklarını belirterek şunları söyledi;

“Öncelikle Söke Belediye Başkan Adayımız Levent Tuncel’e başarılar diliyorum. Ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemli bir seçim sürecine giriyoruz. Halkın bizlere gösterdiği ilgi Cumhuriyet Halk Partisinin bu ülkenin bütünleştirici tek partisi olduğunun bir göstergesidir. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğluna, CHP İl Başkanımız Ali Cankır’a ve diğer 16 ilçemizin başkan adaylarına başarılar diliyorum. Bugün buradaki tablo gösteriyor ki Cumhuriyet Halk Partisi, Aydın merkezinde ve Kuşadası olmak üzere 17 ilçesinde, yerel seçimleri rekor bir oy oranı ile kazanacaktır. Biz , “Güçlü bir Kuşadası, güzel bir gelecek" sloganıyla yola çıktık. Kuşadası'nın tüm sorunlarını biliyoruz ve tamamını Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte uyum içerisinde çalışarak çözeceğiz. Önümüzdeki dönem, projelerin birer birer hayata geçtiği, Kuşadası'nın muhteşem hizmetlerle tanışacağı bir dönem olacak. Yeni belediye hizmet binamızı mevcut otogarın bulunduğu alana yapacağız. Otogarı Kuştur mevkiine taşıyacağız. Belediye binasından boşalacak alana Kuşadası'nın en büyük ihtiyacı olan kent meydanını kazandıracağız. Marina karşısındaki KEGEV tesisleri ile toprak sahaya Kuşadası açısından hayati önem taşıyan projeler yapacağız." dedi.