Denge Gazetesi’nin haberine göre, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran tarafından Söke Belediyesinde işe başlatıldığı iddia edilen Elvan Özbil isimli bayan etkin olarak kullandığı sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlar Söke'de infial yarattı. Söke Belediye Personeli bayan hızını alamayıp Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kadar uzanmış.Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar için CHP yetkili kurullarının harekete geçeceği öğrenildi.

"GENEL BAŞKAN BİR KARAR VER.."

Söke Belediye Personeli Elvan Özbil bir paylaşımında "Genel Başkan Karar versin Ysk'yı protesto etmeli mi etmemeli mi? Chp destekliyor mu desteklemiyor mu? diyerek sert bir çıkış yaparken başka bir paylaşımda ise başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelip basına fotoğraf Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu eleştirip "bazen intihar etmek dipsiz bir kuyuya atlamak istersin" diyerek kendisine sosyal meyda üzerinden tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADA GENEL BAŞKAN ELEŞTİRİLEMEZ

Söke Belediyesi peroneli E.Ö'nün yaptığı paylaşımların partili üyeliğe yakışmadığını dile getiren ve E.Ö'nün paylaşımını sosyal medya da gören partililer" böyle paylaşım mı olur.Resmen genel başkana talimat veriyor.Çok sert ifadeler kullanılmış.Çok yanlış ifadeler bunların yeri burası değil parti kurullarıdır.Eleştiri yapılır partimizde demokrasi var.Ancak hem Toyran hemde personeli E.Ö. demokrasiyi Genel Başkana hakaret etmekle karıştırmış.Atatürk ve Cumhuriyet ile yoğrulan Chp de bu davranışlar affedilmez" dediler.