Gelişen ve büyüyen Germencik için çözüm önerilerini halka aktaran CHP adayı Fuat Öndeş, Aydın Büyükşehir Belediyesiyle uyumlu çalışan Germencik Belediyesi’nin üstesinden gelemeyecek hiçbir işin olmadığını vurguladı.

Turanlar ve Ömerbeyli mahallesinde halkla buluşan CHP Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Germencik’te sorunların farkındayız. Herkes bize derdini anlatıyor, dinliyoruz, dinlemeye devam edeceğiz. Çözün önerilerimiz hazır. Çünkü ilçemizin ve insanımızın ihtiyaçlarını biliyoruz. 1 Nisan’dan itibaren Germencik’te farklı bir rüzgar esecek. Bu rüzgarın adı hizmet rüzgarı olacak” dedi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Germencik ve mahallelerindeki çalışmalarına aralıksız devam eden CHP’li aday Fuat Öndeş, Turanlar ve Ömerbeyli mahallesinde gösterilen alakaya teşekkür etti. Öndeş, “Halkın gösterdiği bu ilgi alaka Germencik’te değişim rüzgarının belirtisidir. Germencikliler artık hizmet istemektedir, uyum istemektedir, gayret görmek arzusundadır. Bunu başaracak olan da Germencik Belediyesi’ni yönetebilecek kudrette, vizyonda bir ekiptir. Ben ve arkadaşlarım Germenciklilerin yüzünü kara çıkartmayacaktır” diye konuştu.

GERMENCİK PAZARINDA ESNAFI DİNLEDİ

Sık sık Germencik pazarında vatandaşlarla buluşan Fuat Öndeş, geçtiğimiz günlerde de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte halkı selamladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Germencik’e ayrı bir değer verdiğini ifade eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Daha belediyede göreve seçilmeden Germencik’te Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum sürecinin yansımaları halkta karşılık bulmaya başladı. Halk yaşanan gerilimin tekrarlanmaması için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunun mesajını veriyor. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun da sözü var. Önümüzdeki dönemde Germencik’e çok büyük yatırımlar gelecek” dedi.

Öte yandan Germencik'in mahallerinden pazara gelen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'nin mahallerine yaptığı yatırımlar için teşekkür edip yatırımların devam etmesi için Aydın Büyükşehir’de Başkan Çerçioğlu’nu ve Germencik’te de Fuat Öndeş'i 31 Mart’taki yerel seçimde destekleme sözü verdi.