Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 20 milyon lira maliyetle Bağarası’nda tamamlanan alt yapı çalışmalarından sonra başlayan üst yapı çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar Bağarası Mahallesi’nde 130 bin metre kare parke kaplama çalışması yapıldığı ve çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Bağarası istedi, Topuklu Efe yaptı

Bağarası Mahallesi’nin ana arterlerinden biri olan Fatih Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması isteyen Bağarası Muhtarı Esat Arıcı’nın talebine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan olumlu yanıt verdi. Başkan Çerçioğlu’nun taleplerini geri çevirmediğini söyleyen Muhtar Arıcı, “Seçimin ertesi sabah çalışmalar kaldığı yerden başladı. Fatih Caddesi önemli bir cadde. Biz sıcak asfalt olsun istedik. Özlem Başkanımız hemen ekip gönderdi. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Bölge Koordinatörü Akkentli çalışmaları takip ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ağır tonajlı araçların geçişini Fatih Caddesi üzerinden yapmayı planladıklarını söyledi. Akkentli, “Fatih Caddesi Bağaralılar tarafından eski Aydın yolu diye bilinir. Burada kanalizasyon alt yapı çalışması tamamlandı. Topuklu Efe’mizin talimatları doğrultusunda sıcak asfalt çalışması yapmak istiyoruz. Öncelikle yağmur suyu deşarj çalışmasını yapmamız gerekiyor. Bununla ilgili ekiplerimiz bir proje hazırlayacak. Hayırlısı ile kısa süre içinde hem kaldırım hem de sıcak asfalt çalışması yapacağız” şeklinde konuştu.