Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, bakkala gitmek için geçen yılın ekim ayında evden ayrılan ve 4 ayı aşkın süredir haber alınamayan 15 yaşındaki N.K.,İzmir'e götürüldüğü kişilerce serbest bırakıldı. Ailesine kavuşan N.K., "4 ay boyunca banasürekli ilaçlı su verip, bayıltarak, tecavüz ettiler" dedi.

N.K., 1 Ekim 2017 tarihinde, bakkala gitti ve bir daha eve dönmedi. Kızının uzun süre geçmesine rağmen eve dönmemesi üzerine meraklanan Hüsne K., kayıp başvurusunda bulundu. 4 aygeçmesine rağmen haber alınamayan N.K., kaçırıldığını iddia ettiği kişilerce serbest bırakıldı. Eşinden ayrı yaşayan Hüsne K., tanımadığı bir adamın kendisini telefonla arayıp, kızını bulduğunu söylediğini belirterek, şunları anlattı:

"Tanımadığım bir adam, aradı ve kızımı bulduğunu söyledi. Telefonu kızıma verdi, kızım ağlıyordu. Adamdan kızımı bana getirmesini istedim, ertesi sabah kızımı eve getirdi. Kızıma sarılıp, ağladım. Kızıma, 4 ay boyunca nerede olduğunu sordum. Kızımın aklı başında değildi. Kızım bir odada tutulduğunu, su içirildiğini ve tecavüze uğradığını anlattı. Ben de karakola haber verdim. Polisler geldi, ifade vermemizi istediler. Karakola gidip, şikayetçi olacağız."

'İlaçlı su içirip, tecavüz ettiler'

Ailesine 4 ay sonra kavuşan N.K. ise kaçırılıp, İzmir'e götürüldüğünü ve tutulduğu odada sürekli ilaçlı suyla bayıltılarak, tecavüze uğradığını ileri sürdü.N.K., "Küçük kardeşimle birlikte bakkala gittim. Siyah birarabayanaştı ve kız kardeşimin elini tutarak, 'Arabaya binmezsenkardeşini öldürürüm' dedi. Ben de arabaya bindim. Bir süre sonra bana su içirdiler ve kendimi kaybettim. Sonra gözümü açtığımda bir odadaydım. Odada bir yastık, bir de halı vardı. Bir bardak su içirdi ve tecavüz etti bana. 2- 3günde bir ayılınca bana tekrar su içirip, bayıltıyorlardı. Elim, ayağım tutmuyordu; tecavüze uğruyordum. Ne kadar tutulduğumu hatırlamıyorum. Son 1- 2 hafta boyunca beni kaçıran şahıs gelmiyordu odaya. Yaşlı bir adam geldi ve beni evine götürdü. Adımı, soyadımı, nereli olduğumu sordu. Aklım başıma gelince 'Anneme götür' dedim. Adamla birlikte otogara gittik ve Siverek’e geldik" diye konuştu.