Cem Celil Lale/HaberAydın - CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Charisma Otel’de düzenlenen kahvaltıya Kuşadası ve Aydın’dan çok sayıda basın mensubu katıldı. Toplantıda kendisine yöneltilen tüm soruları içtenlikle yanıtlayacağını belirten Günel’e CHP İlçe örgütüyle arasında problem olduğu soruldu. Kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Günel, “18 Aralık’ta atamamız yapıldı. Ben o gün ayağımın tozuyla evimden önce örgütüme gittim. İlçe Başkanı ve yönetici arkadaşlarımla toplantı yaptık. ‘Geçmişte ne olduğuyla ilgilenmiyorum, yarına bakıyorum’ dedim. Ben sizinle çalışmaya hazırım dedim” ifadelerini kullandı.

“O günden itibaren aksiyon almaya çalışıyorum”

Açıklamasına devam eden CHP’li Ömer Günel, “O günden itibaren aksiyon almaya çalışıyorum. Burada örgüt yapısını tartışmaya açmaya niyetim yok. İl Başkanımız süreci iyi yönetiyor. Kendisi deneyimli bir siyasetçi” dedi.

“Bu sen-ben değil, Cumhuriyet davası”

31 Mart’ta rekor oyla seçimleri kazanmak istediklerini söyleyen Günel, “Bu sürecin önünü açabilecek bir yapı arzuluyorum. Çünkü bu sen-ben davası değil. Bu Kuşadası davası, bu Cumhuriyet davası. Kimse bu süreci kendi bekasının kaygısıyla götüremez. Herkesin kendi üzerine düşeceğini yapacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.