Cem Celil Lale/HaberAydın - Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Parti’li adayların karşısında seçimleri kazanan Ufuk Altıntaş ve Nedim Kaplan kamuoyunun gündeminden düşmüyor. Bozdoğan’da Belediye Başkanı seçilen Ufuk Altıntaş’ın oğlu, seçimlerden hemen sonra eline aldığı tespihle belediye başkanı koltuğuna oturmuş, “Bundan sonra böyle” yazılı bir fotoğraf paylaşmıştı. Oğlunun fotoğrafı ülke genelinde infiale neden olan Ufuk Altıntaş ise CHP’li oldukları gerekçesiyle 100’e yakın işçiyi işten çıkartmıştı.

Kamuoyunda Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş’ın skandalları sıcaklığını korurken, yeni bir skandal haberi de Koçarlı’dan geldi. Koçarlı’da CHP’li Mutlu Öztürk karşısında seçimleri kazanan AKP’li Nedim Kaplan, Koçarlı Belediyesi için yeni çizilen logodan T.C ibaresini kaldırttı. Aydınlıları ayağa kaldıran gelişme sonrası geri adım atan Kaplan, logoya yeniden T.C ibaresini ekletmek zorunda kaldı.

Yaşanan gelişmelere büyük tepki gösteren vatandaşlar, “Bu ilçelerimizde daha önce CHP’li isimler vardı. Doğrularıyla, yanlışlarıyla belediye başkanlığı yaptılar. Ama vatandaşın sinir uçlarına dokunacak hamlelerden kaçınmışlardı. Yeni seçilen isimlerin böyle şeyler yapmasını kabullenemiyoruz” ifadelerini kullandı.