Cem Celil Lale/HaberAydın

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Dr.Güntekin Şimşek seçim çalışmalarına hız verdi. 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Aydın’ın dört bir yanına çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Şimşek’e vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Adayı Güntekin Şimşek çalışmalarına devam ediyor. Aydın’ın dört bir yanını gezerek vatandaşlardan Cumhur İttifakı ve partisine destek isteyen Şimşek, son olarak Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde bir dizi temasta bulundu. Milletvekili Adayı Seyfettin Tosun tarafından düzenlenen iftar programına katılan Şimşek’e Milliyetçi Hareket Partisi Karpuzlu İlçe Başkanı ve çok sayıda partili eşlik etti.

İftarın ardından Karpuzlu’nun çeşitli mahallelerine giderek vatandaşlarla bir araya gelen Şimşek’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tek tek kahvehanelere giden Şimşek vatandaşlardan destek istedi. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri tek tek dinleyen Şimşek önemli konuları not aldı. Güntekin Şimşek’in çalışmalarını takip ettiklerini belirten vatandaşlar, “Güntekin Bey’in çalışmalarını izliyoruz. Umarız kendisi Ankara’da Aydın’ı temsil eder. Bu görevi en iyi şekilde yapacağından şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi