Enerji yüklemesi bahanesiyle defalarca cinsel istismara uğradığını söyleyen Ecem Karaağaç, o kişi hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve o günden sonra sessizliğe gömülmüştü. Bugün ise 2. Sayfa'ya gözyaşları içinde çok özel açıklamalarda bulundu.

Çok üzgün olduğunu söyleyen Ecem Karaağaç, olayların bambaşka olduğunun da altını çizdi. Ecem şunları söyledi:

Ben açıkçası mağdur edildim çıkan haberlere çok üzüldüm. Hakkımı aramak için hukuka başvurdum hakkımı orada sonuna kadar arayacağım. Karşı taraf çıkan haberleri bu kadar çarptırarak halkla paylaşması beni mağdur ve çok acı bir durumda bıraktı.

Buna şöyle bakmayın eğitimli, eğitimsiz, profesör... Herkes dolandırılıyor. Bu işin ciddiyetinin 2 cümle kadar basit bir haber olmadığını herkes görecek. Benim hukuka inancım çok.

Bunun magazin haberi olması beni çok yıprattı benim ailem var. Ortada çok büyük, çok ağır bir suç var. Bunu lütfen eğlence malzemesi haline getirmeyin. Ben aileme bağlı biriyim. Asla bu davadan çekilmeyeceğim. Magazin basınında malzeme olduğum için üzgünüm. Bu karşı tarafın beni küçük düşürmek için yaptığı bir harekettir. Kimsenin başına bu kadar ağır bir şey gelmesin, ben zor ayakta duruyorum.

Ben 2 yıldır bununla mücadele ediyorum. Yaşadıklarım o kadar basit değil. Karşı taraf beni rezil edeceğini, beni magazine vereceğini defalarca söyledi ve tehdit etti. Beni maddi manevi, ailevi her şekilde dolandırdı. Ben alay konusu olmak istemiyorum. Gerçekler yakın zamanda ortaya çıkacak.

NE OLMUŞTU?

Her şey Survivor'a katılmadan önce bir takipçisinin sana enerji yüklemesi yapalım, kesin birinci olursun teklifi ile başlıyor. Bu teklifi gerçek sanıp kabul eden Ecem Karaağaç o kişiyle buluşuyor ve defalarca cinsel birliktelik yaşıyor.

Survivor yarışmasına katılan Ecem Karaağaç daha ilk haftalarda elenince enerji yüklemesi bahanesiyle ona cinsel istismarda bulunan kişi hakkında kandırıldım iddiasıyla suç duyurusunda bulunuyor.