Cem Celil Lale/HaberAydın

Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yayınlanan bir sayfa tepkilere neden oldu. Ece rumuzlu bir kullanıcı tarafından açılan sayfada masaj adı altında kurulan fuhuş tezgahı gözler önüne serildi. Tüm iletişim bilgilerinin paylaşıldığı sayfada fuhuş için randevu alınması isteniyor.

‘Mutlu sonlu masaj’

Aydınlılar tarafından şaşkınlıkla karşılanan Facebook sayfasında yer alan gönderilerde fuhuş için gelecek kişiler için ‘seviyeli ve elit’ şartı aranıyor. 24 yaşında olduğunu belirten Ece isimli kullanıcı masaj salonunda masöz olarak çalıştığını ve aynı zamanda eskortluk yaptığı notunu paylaşmış.

Nasıl bu kadar rahatlar ?

Son günlerde fuhuş yapanların kendilerini gizlemek için kullandığı en bilindik yöntemlerden bir tanesi de ‘masaj salonunda’ çalışmak. Kuşadası, Didim, Efeler gibi birçok ilçede masaj salonu adı altında tutulan dükkanlarda bir süre sonra fuhuş yaptırılıyor.

Açık açık sosyal paylaşım sitesinde sayfa açan, tüm iletişim bilgilerini eksiksiz paylaşarak randevu alınmasını isteyen kişi veya kişilerin bu denli rahat olmasının nedeni bilinmiyor. Yasada olan boşluktan faydalanan fuhuş çeteleri, masaj salonu ve bar adı altında işlettikleri mekanlarda fuhuş yaptırıyor. Sosyal medyada sayfa açan, açtıkları sayfa için reklam vererek daha fazla kişinin görmesini sağlayan şahıslarla ilgili yetkililerin harekete geçmesi bekleniyor.