Cem Celil Lale/HaberAydın - CHP Genel Merkezi tarafından Kuşadası Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Günel’in seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretler gönüllülerin de katılmasıyla adeta ‘yürüyüşe’ dönüşüyor. Geçtiğimiz günlerde Kuşadası esnafına hayırlı işler dilemek için merkezde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Günel’in programına yüzlerce Kuşadalı katıldı. Ömer Günel’in ziyaret ettiği esnafların da kalabalığa katılmasıyla yüzlerce kişiyle yapılan ziyaretler sırasında vatandaşlar Günel’e büyük ilgi gösterdi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’i gören çok sayıda vatandaş fotoğraf çektirmek istedi. Hiçbir vatandaşı geri çevirmeyen Günel, tek tek vatandaşlarla ilgilenerek talep ve önerileri not aldırdı.

Anketlerin tamamında büyük farkla önde

Öte yandan yaklaşan yerel seçimlere yönelik yapılan tüm anketlerde CHP’li Günel büyük farkla önde. AKP’nin adayı Fuat Akdoğan ile Ömer Günel’in isminin sorulduğu anketlerin tamamına yakınında vatandaşların %70’i tercihini Günel’den yana kullanıyor.

31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Belediye Başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılan Günel’in seçim çalışmalarına vatandaşlarla bir araya gelerek devam edeceği öğrenildi.