Bazen asaleti getiren bazen de ihtişamı vurgulayan Zen Pırlanta küpe modelleri; kadınların pırlanta tutkusunu bambaşka bir boyuta taşıyor. Türkiye’nin pırlanta sektöründeki dev markası Zen Pırlanta; iddialı tasarımları ile çizgisinden şaşmayarak; bu kez de birbirinden şık ve zarif küpeler tasarlamayı başarıyor.

Dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz, uzun yıllar boyunca saklayabileceğiniz en seçkin Zen pırlanta küpe modellerini sizler için araştırdık. Pırlanta küpe satın almadan önce aşağıdaki modellere muhakkak göz atmanızı öneriyoruz.

İşte; en çok satan 10 pırlanta küpe modeli:

0.18 Karat Tektaş Pırlanta Küpe:

Bayanlar tarafından 2017 yılında en çok satın alınan bu model; tektaşın sihri ile sizi sarıp sarmalıyor; tektaşın sadece bir yüzük çeşidi olduğu algısını yerle bir ediyor.

Oldukça yalın ve hafif duruşu ile her türlü takıya uyum sağlayan bu modelin fiyatı da oldukça ekonomik. Uygun fiyatlı bir pırlanta küpe satın almak için ürünü tercih edebilirsiniz.

0.24 Karat Pırlanta Küpe:

Her an her yerde elmasın gizemli ve büyüleyici görünümünü yanında taşımak isteyenler için tasarlanan 0.24 karat ağırlığındaki bu model; en çok sevilen Zen pırlanta küpe modellerinden bir diğeri.

Ürün, şu an sitede %40 indirimde. Fırsatı kaçırmak istemiyorsanız; acele etseniz iyi olur.

Diğer Zen Pırlanta Küpe Modelleri:

Fantezi, trial, safir, yakut ya da zümrüt… Satış rekorları kıran Zen Pırlanta küpe modelleri, geniş ürün yelpazesi ile her zevkten bayanın aklını başından alma konusunda oldukça iddialı.

Sevgilinize hediye edebileceğiniz maliyeti düşük bir pırlanta küpe arayışındaysanız; şu an devam etmekte olan kampanyalardan yararlanabilirsiniz.