Meslektaşları ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Ömer Günel, Kuşadası ile ilgili planladıkları projelerini meslektaşlarına anlattı.

Başkan Adayı Ömer Günel, hedeflerinin gerçek sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi örneklerini Kuşadası halkına sunmak olduğunu belirtti. Günel, “Sosyal demokratlığın en önemli dayanaklarından biri hukuktur. Havasını soluyup, suyunu içtiğimiz, her türlü imkanından yararlandığımız şehrimize hak ettiği değeri vermek için en doğru projeleri hayata geçireceğiz. Yerel yönetimin başı olarak, yaşadığımız kent de hukuka aykırı her türlü işlemin ve talebinde karşısında olacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun tanıtım toplantımızda açıkladığı gibi, geçen 5 yılda Kuşadası’na yapılan 250 milyon TL yatırımın 5 katı daha fazlası bizim dönemimizde gerçekleşecek. Bu da Kuşadası’na yatırım seferberliği demektir. Kuşadası bizimle Turizm kenti kimliğini yeniden kazanacak.

“Birlik ve Beraberlik içinde çalışacağız. “

Kuşadalı’larla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, kimseyi ötekileştirmeden CHP’ye rekor sayıda oy kazandırıp, hem büyükşehirde hem de ilçe belediyesinde CHP sancağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. “ dedi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Avukat Ömer Günel , Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans, Ekonomi Hukuku dalında İstanbul Bilgi Üniversitesinde yüksek lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Avrupa Birliği Uzmanlığı eğitimi aldı. Tıp hukuku alanında proje hazırlığı çalışmaları devam eden Günel, mesleki tecrübelerini Kuşadası yerel yönetiminde de aktif olarak kullanacağını belirtti.

Kuşadası Baro Temsilcisi Avukat Emrah Alyanak Başkan adayı Avukat Ömer Günel’in ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek seçim öncesinde başarılar diledi.