Galatasaray'a Hagi Geliyor

Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, son günlerde Galatasaray tarafından takibe alındı. Tüm transfer haberlerini ve gündemdeki spor haberlerini mariobet sitesinden edinebilirsiniz. En kaliteli ve bol kazançlı iddaa kuponları için mariobet giriş sayfasını tercih edebilirsiniz. Sarı-kırmızılı kulübün radarına giren Lanis Hagi hakkındaki son sözü ise Fatih Terim söyleyecek. Terim, sezon biter bitmez Lanis Hagi ile transfer konusunu görüşecek.

Sezon Sonu Transfer Hagi'yle Başlayacak

Sarı-kırmızılı kulüp, yeni sezondaki kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı. Transfer gündemindeki ilk ismin daha önce Galatasaray'da oynamış olan Hagi'nin oğlu, olan Lanis Hagi olduğu söylendi. Dünya ve Türkiye gündemindeki tüm spor haberlerine 1xbet giriş sayfasından ulaşabilirsiniz. Galatasaray'da oynadığı yıllarda taraftarın gözdesi olan Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis önümüzdeki yıl sarı-kırmızılı formayı giyebilir. Lanis Hagi, Fiorentina'ya transfer olmuş arkasından babası Hagi'nin kulübü Viitorul'a dönen Rumen yıldız kariyerinde yükselmek için babasının yolundan ilerliyor. 21 yaşındaki Ianis Galatasaray'ın ilgisinden dolayı bir hayli memnun. Hagi'nin, Galatasaray'dan resmi bir teklif gelmesi durumunda yüksek bir bonservis istemeyeceği düşünülüyor.

Fatih Terim'in önümüzdeki sezon Ianis için babası Hagi ile görüşeceği belirtiliyor. Hagi ile Fatih Terim'in dostluğu eskiye dayanıyor.

Gheorghe Hagi'nin ise "Ianis'in sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Birçok transfer teklifi var. En uygun şartları sunan kulüple görüşürüz" dedi. İanis, sağ ve sol kanatta ve 10 numara konumunda oynuyor.