Demokrasi ve Atılım Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu’nun online katılımı ile Kuşadalı gençlerle bir araya geldi.

DEVA Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın çalışmaları devam ediyor. Bir yandan saha çalışmalarını sürdüren DEVA Kuşadası, bir yandan da Kuşadası’nda yaşayan vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Kuşadası sahilinde bulunan bir işletmede Kuşadalı gençlerle bir araya gelen DEVA Kuşadası’nın etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Toplantıya DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu da online olarak katıldı.

Toplantının ardından bir açıklama yapan DEVA Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp, “Gençlik Çalışmaları Başkanımız Serkan Moral’ın öncülüğü ve Aydın İl Gençlik Çalışmaları Başkanımız Batuhan Karakahyaoğlu’nun katılımı ile Partimize üye olan gençlerimiz ve gönüllülerimiz ile bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Genel Başkan Yardımcımız ve Gençlik Politikaları Başkanımız Sayın Doğa Şanlıoğlu’da online ortamda bizlerle birlikte oldu. Başta Gençlik Çalışmaları Başkanımız ve Yönetim kurulumuz olmak üzere toplantıya katılım sağlayan, emek veren, destek olan ve toplantımıza ev sahipliği yapan Pablo Hookah Kuşadası ailesine teşekkür ederim. Gençler; bu ülkenin bugünü ve yarınları. Biz gençlerimizin geleceği ve gelecek nesillere daha iyi bir Türkiye emanet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışacağız” ifadelerini kullandı.