Geçtiğimiz aylarda seçildiği İYİ Parti’den istifa ederek AKP’ye katılan ve Nazilli halkının büyük tepkisini toplayan Kürşat Engin Özcan’ın ve AKP milletvekillerinin hizmet sözleri havada kaldı. Sık sık bir araya gelen Özcan ve AKP’liler son olarak bir kafeteryada buluşup tost yedi.

İYİ Parti’den istifa ederek AKP’ye geçen Kürşat Engin Özcan’ın silik belediyecilik anlayışı parti değiştirmesine rağmen değişmedi. Nazilli’nin biriken sorunlarıyla ilgilenmeyen Özcan, sık sık yeni partisinin yöneticileriyle bir araya gelerek sosyal medyada fotoğraf paylaşıyor. Nazilli Belediyesi’nin sorumluluğunda olan çöp toplama, üstyapı gibi konularla ilgili henüz bir çalışma başlatamayan Kürşat Engin Özcan ve yeni partisinin yöneticileri son olarak bir kafeteryada bir araya gelerek tost yedi.

Özcan’ın parti değiştirmesinin amacını halen daha anlayamadıklarını söyleyen vatandaşlar, “Kürşat Engin Özcan Nazilli’ye hizmet geleceğini söylüyordu. Sosyal medyadan gördüğümüz kadarıyla bu iş turistik gezilerden, çay-kahve buluşmalarından öteye geçemiyor. O zaman partisini neden değiştirdi anlayamadık” dedi.