Aydın’ın bazı bölgelerinde kar yağışı başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kar yağışının olduğu bölgelerde çalışma yapılıyor.

Yurdun bazı bölgelerinde başlayan kar yağışı Aydın’da etkisini gösterdi. Efeler Paşa Yaylası, Köşk Sarıçam ve Ahatlar, Sultanhisar Malgaç Mustafa ve Uzunlar ile Sarıçam’da kar yağışı başladı. Muhteşem görüntülerin ortaya çıktığı kar yağışında vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri hazır bulunuyor.

Ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışması ile bazı bölgelerde yol açma çalışması yürütüyor.

Başkan Çerçioğlu: Tüm ekiplerimiz hazır

Aydin Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir ekiplerinin yol güvenlini sağlamak için hazırlıklı olduğunu ve çalışmalarını aralıksız olarak, koordineli bir şekilde sürdürdüğünü belirtti. Başkan Çerçioğlu, kar yağışının etkili olduğu yerlerde kazaların yaşanmaması için sürücülere dikkatli olma çağrısı yaptı ve trafiğe çıkacak olan vatandaşların araçlarında kış lastiği kullanmasının önemli olduğunu ifade etti. Başkan Çerçioğlu, vatandaşların ihtiyaç doğrultusunda Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 444 40 09 numaralı "Hızlı Çözüm Merkezi" hattını arayabileceklerini belirtti.