Aydın’da Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait Aydın Kültür Merkezi’nin bakımsız hali SABAH Gazetesi’nin manşetinde yer aldı. Sanatçı Şebnem Özinal’ın paylaşımını manşete taşıyan SABAH, salonun içler acısı halini milyonlara aktardı.

SABAH Gazetesi’nde ‘Sanata ve sanatçıya verilen değer bu mu?’ başlığıyla yayınlanan haberde, sanatçı Şebnem Özinal’ın Aydın Kültür Merkezi’nde sahne aldığı, salonun durumunun kötü olduğu ve salonun Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğu yazıldı. Ancak sanatçının Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait Aydın Kültür Merkezi’nde sahne aldığı ortaya çıktı. Ömer Karahan imzasıyla yayınlanan haberin ardından sanatçının Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir salonda değil, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ait Aydın Kültür Merkezi’nde sahne aldığı ortaya çıktı. Bakanlığa ait bir salonu manşetine taşıyan SABAH Gazetesinin yaşanan gelişmeler karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Umut Tuncer sessizliğini koruyor

Yaşanan gelişmelerin ardından Aydın Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer sessizliğini koruyor. Medyayı sık sık kullanarak siyasi beyanatlar veren Tuncer’in kendi sorumluluğunda olan ve Türkiye’ye içler acısı hali aktarılan salonla ilgili nasıl bir yorum yapacağı merak konusu oldu.