İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı, AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin Kuşadası Belediyesi’ne yönelik skandal açıklamasına sert tepki gösterdi. Başkan Atlı, “Bakalım, bir gece ansızın gelecek misiniz, yoksa 14 Mayıs’ta aheste aheste gidecek misiniz?” dedi.

İYİ Partili Atlı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe yine haddini aşmış.
AKP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe sosyal medyasında yaptığı paylaşımda haddini aşan ifadeler kullanmış.
Ankara’da fotoğraf çekilip paylaşmakla siyaset olmuyor. Siyaset, vatandaşlarla olan iletişimiz, saygınlığınız, birikiminiz ve kapasitenizle olur. Eğer bunlar yoksa, o zaman etik dışı kurallarla sağa sola saldırırsınız.
Mustafa Gökçe, kamuoyu araştırmalarının sonuçlarını gördükçe çıldırıyor. Çok yakında sandık gelecek, Aydın ilimizde ve Kuşadası ilçemizde herkes ne kadar, milletimiz görecek.
Mustafa Gökçe, paylaşımında diyor ki, “ bir gece ansızın gelebiliriz.” Nereye gelecekler? Tabii ki, Kuşadası Belediyesi’ni işaret ediyor. Milletimizin sandıkta vermiş olduğu emaneti, demokrasi ve kural dışı yöntemlerle ele geçirmekten bahsediyor.
Yani kayyum sopasını sallıyor. Şaşırdık mı? Tabii ki, hayır. Çünkü milli iradeye saygısı bu kadar.
Kuşadası’nda en az 50 sene daha belediye kazanamayacaklarını bildikleri için, bu yola tevessül ediyor. Mustafa Bey’in bu hadsizliği, şımarıklıkta geldiği noktayı gösteriyor. Ama hiç şüphemiz yoktur, sandık gelecek ve sandıkta bu şımarıklığa milletimiz gereken cevabı verecek.
Bakalım, bir gece ansızın gelecek misiniz, yoksa 14 Mayıs’ta aheste aheste gidecek misiniz?
Hep beraber göreceğiz.