Adalet ve Kalkınma Partisi Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, sosyal medya hesabından skandal bir açıklama yaptı. Gökçe, CHP’li belediyeye yönelik tehditvari ifadeler kullandığı açıklamasında, “Bir gece ansızın gelebiliriz” dedi. AKP’li Gökçe’ye yanıt CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’ten geldi.

Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda görülen bir davada henüz karar açıklanmadan şüphelilerin tutuklandığını duyuran AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe yeni bir skandala imza attı. Sosyal medya hesabından kendisine yönelik iddialara yanıt veren Gökçe, CHP’li belediyeyi tehdit etti.

Gökçe, “Biz bugüne kadar tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmedik, size de yedirmeyiz. Devlet yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz.Bir gece ansızın gelebiriz” ifadelerini paylaştı.

CHP’li Gürbilek: Sen mafya ağzıyla kimi tehdit ediyorsun?

CHP’li Gürbilek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bak sen AKP İlçe Başkanına kendisini 3 harfli zannediyor. Bir gece ansızın gelecekmiş. Sayın Gökçe sen kimsin? Hangi kimlikle, kimin kapısına ansızın dayanacaksın? Sen siyaseti TV dizilerindeki sahneler mi zannettin? Sen mafya ağzıyla kimi tehdit ediyorsun? AKP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe kendisine yönelik yapılan eleştirileri sindiremeyince tehditlere başladı.
Kamuoyunun sesi olan gazetecilerin sorularını cevaplayamayan Gökçe, klasik bildiğimiz saldırgan zihniyetini bir kez daha ortaya koymuştur. Sayın Gökçe Ankara’dan verdiğin iki kare resimle anca kendi kapı önüne mesaj verirsin. Mustafa Gökçe, Sayın Cumhurbaşkanının adaları silahlandıran hadsiz Yunanistana ve TSK’nın teröristlere karşı kullandığı “bir gece ansızın gelebiliriz” cümlesini bu kentin gazetecilerine ve yerel yönetimine hangi mantıkla kullanıyorsun. Amacın ne?
Sayın Gökçe, sen önce devletin hazine arazilerine göz diken, yağmalayan kişilere karşı hangi dili kullanıyorsun onu konuş. Sen iktidarın temsilcisi olarak önce bunlardan hesap sor da görelim. Sen bu ağızlarla kime hükmetmeye çalışıyorsun?
Sayın Gökçe siz Kuşadası’nın ve AKP ilçe Teşkilatının başına gelen en talihsiz olaysınız. AKP ilçe Teşkilatının gelmiş geçmiş en basiretsiz başkanısınız.
Sizin Kuşadası’ndaki huzur ve barış ortamına zarar vermekten öte bir gayenizin olmadığı bu yaptığınız mafya ağzı tehditler ve SiLiK medya çalışmaları ile ortadadır.
Sizin yaşadığınız bu kente bir kuruşluk faydanız yoktur. Bu saldırgan, tehditkar söylemlerinizle de hadsizliğinizin de sınırı yokmuş onu da görmüş olduk.