Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın İl Teşkilatı’nda sular durulmuyor. AKP’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi Grup Sözcüsü Mustafa Arı sosyal medyadan Mehmet Erdem’i göreve çağırdı. Daha önce de partide ‘abi’ konumunda olan ve milletvekili aday listelerinin hazırlanmasında dahli bulunduğu konuşulan Mustafa Savaş’a karşı partililerden tepkiler gelmişti.

AK Parti Aydın’da çöküş devam ediyor. Zaman zaman partililerin tepkisini toplayan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a karşı bu kez Aydın Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Mustafa Arı tepki gösterdi. Partinin ‘abisi’ konumunda olan ve milletvekili listelerinin yapılmasında dahli olduğu konuşulan Mustafa Savaş’ın aldığı üst üste yenilgilerle partisini geriye götürmesi nedeniyle partililer eski kadroları iş başına çağırdı.

Sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan AKP’li Mustafa Arı, partisinin önceki dönem Milletvekili Mehmet Erdem’i göreve çağırdı. ‘Gidişatımız hiç iyi değil’ diyerek itirafta bulunan Arı, “Sayın vekilim, bahse konu toplantıda örtülü eleştirilerde bulunmanız, görüş ve önerilerinizi paylaşmanız partimiz adına inşallah olumlu neticelere vesile olur. Ama kişisel kanaatim, eleştirilerinizi daha açık, açıktan ve yüksek sesle dile getirmeniz gerekiyor. Verilecek her göreve hazır ve herkesten daha iyi yapacağınızdan, davamızı ve Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminim ama lütfen bu defa görevlendirilmeyi beklemeyin, talep edin. Zira gidişatımız hiç iyi değil” ifadelerini paylaştı.