Dünyanın önde gelen ve yakın zamanda Türkiye pazarına giren elektrikli araç devi XEV Yoyo ile N Kolay arasında imzalanan anlaşma çerçevesinde, birkaç dakikada tamamlanan kredi başvuru süreci ile müşteriler çevre dostu elektrikli XEV Yoyo araçları kolayca ve uygun şartlarda satın alabilecek.

“Gezegenimizin geleceğine yatırım yapıyoruz”

Elektrikli araçların hızla yaşamımıza girdiğine ve çevre dostu kimliğiyle gelecekte daha da önem kazanacağına değinen, Aktif Bank Perakende Bankacılık Grup Başkanı Pınar Yılmaz, “Araç kredilerindeki deneyimimizi, sürdürülebilirlik politikalarımız çerçevesinde yenilikçi ve vizyoner bir anlaşmayla güçlendirdiğimiz için çok mutluyuz. Çevre dostu, şehir yaşamında hayatı kolaylaştıran XEV Yoyo gibi elektrikli ulaşım araçlarını destekliyor, banka olarak gezegenimizin geleceğine de yatırım yapıyoruz” dedi.

“Sürdürülebilir mobiliteyi birlikte ileriye taşıyoruz”

Aktif Bank ile gerçekleştirilen güç birliğinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten XEV Türkiye Distribütörü Baha Tuzer, “Sürdürülebilir mobilitenin geleceğini şekillendirmek üzere çıktığımız yolda; çevre dostu, teknolojik, ulaşılabilir araçlar üretmek ve geniş bir tüketici kitlesi ile ürünlerimizi buluşturmak, dünyanın geleceği için en önemli hedefimiz. Bu yolda vizyonumuzu paylaşarak, XEV Yoyo ile yola çıkan değerli iş ortağımız Aktif Bank’ın iş birliği sayesinde ortak hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğimize ve gelecek projeler ve atılımlar ile mobilite dünyasını hızla ileriye taşıyacağımıza güvenimiz tam” dedi.

Hibya Haber Ajansı