Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, TBMM tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde ‘Gazilik’ unvanı verilmesi sebebiyle her yıl 19 Eylül’de kutlanan Gaziler Günü nedeniyle Söke’de de etkinlikler düzenlendi. CHP Heyeti bu önemli günde Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ulvi Atmaca, ”Böyle günlerde hatırlanmak çok güzel. İnşallah derneğimizin yanındaki alan Aydın Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle yapıldığı zaman çok daha farklı etkinlikler yapılabilecek. Zaten Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli son dönemlerde bir telefonla taleplerimizi Başkanımıza iletiyor ve yerine getiriyor. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Dernek binasına yapılan ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can ile birlikte Gaziler Günü münasebetiyle Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği'ni Söke Kemalpaşa Mahallesi Şehitler Gaziler parkında bulunan dernek binasında ziyaret etti.

Ziyarette heyeti Dernek Başkanı Ulvi Atmaca ve dernek üyeleri karşıladı. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret için gaziler teşekkür etti.

ATMACA: ÖZLEM BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA ALLAH RAZI OLSUN”

Dernek Başkanı Ulvi Atmaca, ziyaretten duyduğu ziyareti dile getirerek, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde her ev gazi sevgisiyle doludur. Böyle günlerde hatırlanmak, ziyaret edilmek, onore edilmek bizleri manevi anlamda çok mutlu ediyor.Özlem Başkanımıza ne bir şey ileteceğimiz zaman Fatih Bey arıyoruz hemen gelip gece gündüz işlerimizi çözülüyor. Özellikle son 5-6 yıldır ne zaman ihtiyacımız olsa bir telefonumuzla gelip hemen taleplerimizi yerine getiriyor. Bugün de sağ olsun bizleri ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun selamlarını bizlere iletti. Ben çok teşekkür ediyorum Özlem Başkanımız ve ekibi bizlerin her zaman yanında oldular. Ziyaretleriyle bizleri bir kez daha onurlandırdılar” dedi.

ÖZCAN: ONUR VE GURUR DUYDUĞUMUZ BİZ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan da, bugün önemli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu gün onur ve gurur duyduğumuz bir ziyareti gerçekleştirdik. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e Sakarya Meydan Muharebesi sonrasında dönemin meclisi tarafından verilen Gazilik Unvanını şu anda tüm gazilerimizin Gaziler Günü olarak kutluyoruz. Bu vesileyle derneğimizi ziyarette bulunduk. Duygu dolu anlara tanıklık ettik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılarımız ve Genel Başkanımızın selam ve kutlama mesajlarını ilettik. Bu anlamlı ziyarete vesile olan ve bizleri yalnız bırakmayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye de çok teşekkür ediyorum.” dedi.

AKKENTLİ: BUGÜNE KADAR OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRADA YANINIZDAYIZ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de, vatan uğruna gösterdikleri fedakarlık karşısında ne yapılırsa az olduğunu belirerek,”Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik unvanı verildiği ve her yıl dönümünde Gaziler Günü olarak kutladığımız bu anlamlı günde Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettik. Vatan uğruna gösterdikleri fedakarlık ve kahramanlık için bir kez daha teşekkür etme fırsatı bulduk. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun da selam ve sevgilerini ilettik. Bugüne kadar hep gazilerimizin ve şehit ailelerimizin yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.