Söke’nin "A Takımı" milli bayramları ve özel günleri kutlama geleneğini bu yıl da gerçekleştirdi. A Takımı Kaptanı Muzaffer İşlekel tarafından 69 yıldan bu yana düzenlenen ve konuşmaların yapıldığı, şiirlerin okunduğu bu yıl ki toplantıya Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de katıldı. Akkentli, Söke’nin bu kadar önemli isimleri bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Söke'de 1953-1968 yılları arasında aktif olarak profesyonel futbol oynayan ve aynı zamanda esnaflık yapan A Takımı Kaptanı Muzaffer İşlekel tarafından organize edilen toplantı Adana Sofrası Restoran’da düzenlendi.

Muzaffer İşlekel, Emekli Öğretmen ve Gazeteci Ali Sarayköylü, İş İnsanı Ticaret Odası Yönetim kurulu Üyesi Kasım Üzüm, Söke Önceki Dönem Milli Eğitim Müdürlerinden Musa Avcı, Emekli Öğretmenler Hasan İnce, İbrahim Keleşçi, Kazım Alp, Gazeteci Güven Ölmez, Gazeteci Murat Sülün, Söke Şairler ve Yazarlar Derneği Üyeleri ile Söke Sevdalısı farklı meslek gruplarından çok sayıda davetlinin katıldığı Zafer Bayramı toplantısına Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de katıldı.

AKKENTLİ: SÖKE’NİN EN PRESTİJLİ TAKIMI A TAKIMI’NDA OLMAKTAN ONUR VE ŞEREF DUYUYORUM

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, toplantı da yaptığı konuşmada böyle önemli bir topluluk ile beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Söke’nin en prestijli takımı A Takımı’nda ve böyle bir kutlamada bulunmaktan onur ve şeref duyuyorum. Beni buraya davet eden değerli büyüklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Zaferimizin 100.yılında bir arada olmak mutluluk ve onur verici. Kurtuluşları değil, fetihleri kutlayın diyerek toplumu ayrıştırmaya çalışanların inadına, Kuva-i Milliye’nin doğduğu, savaşın en çetin yaşandığı topraklarda bu birlik ve beraberliğimiz tüm ülkeye örnek olur. Önümüzdeki yılda Cumhuriyetimizin 100. yılını da aynı birlik ve beraberlik içinde kutlarız” dedi.

Cumhuriyetin temellerine ve Atatürk ilkelerine yürekten bağlı dostlardan oluşan grup, gecede 30 Ağustos Zafer Bayramı temalı şiirler okudu, Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaptı.