TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Çine Devlet Hastanesinin ihale sürecinin tamamlandığını duyurdu.

TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş bir açıklama yaparak Çinelilere müjdeyi verdi. Savaş, “Eser siyaseti anlayışımızla Aydın’ımızdaki yatırımlarımıza her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Bu kapsamda daha önce müjdesini verdiğimiz ve 4 Ağustos 2022 tarihinde ihale yapılacağını ilan ettiğimiz 75 yataklı Çine Devlet Hastanesinin ihale sürecinin tamamlandığını hemşerilerimizle paylaşmanın memnuniyetini yaşıyoruz” dedi.

Hastanenin özelliklerinden de bahseden Savaş, “Yeni Hastanemiz 75 yatak kapasiteli; toplam inşaat alanı 20.354 m2 olacaktır. Hastanemizde ameliyathane salonlarından fizik tedavi ünitesine, tek ve çift yataklı hastane odalarından laboratuvarlara (biyokimya-mikrobiyoloji) kadar farklı alanlarda ihtiyaç duyulan hizmetler vatandaşlarımıza sunulacaktır. Radyoloji ünitesinde bulunacak Röntgen, Tomografi gibi teknik cihazlarla tam donanımlı bir hastane olarak planlanmıştır” ifadelerini kullandı.

AK Partili Savaş açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

İhale süreci tamamlanan Çine Devlet Hastanemizin yapımına en kısa sürede başlanacak ve ivedilikle Milletimizin hizmete açılacaktır.
Yapımı devam eden Şehir Hastanemiz ile birlikte her geçen yıl merkezde ve ilçelerimizde sağlık yatırımlarına yenilerini eklemenin memnuniyetini yaşıyoruz.
Hemşerilerimize şifa olacak bu sağlık yatırımları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.