Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın hizmete açılacak olan Nazilli İstasyon Meydanı ve Yeraltı Otoparkı’nda temizlik çalışması yapıldı. Ekipler tarafından yıkanarak pırıl pırıl hale getirilen yeraltı otoparkında hortum gören muhalif basın otoparkı su bastı şeklinde haber yaptı. Ancak yapılan haberde bile otopark rampasının kuru olması dikkat çekti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bir büyük proje daha hayata geçiriliyor. Her önemli projenin öncesinde kıskançlık krizine giren malum çevreler tarafından desteklenen bir internet sitesinde pes dedirten bir haber yayınlandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yarınki açılış öncesi temizlik çalışması yapılan yeraltı otoparkında hortum gören bir internet sitesi, otoparkı su bastı şeklinde haber yayınladı.

Ancak söz konusu alanda Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlik çalışması yapıldığı ortaya çıktı. Haberi yayınlayan internet sitesinde kullanılan fotoğraflarda bile otopark rampasının kuru olduğu, buna rağmen halkı kandırmak için algı yaratmaya çalışılması tepki çekti.