İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ın kendisi hakkında öne sürdüğü iddialara yanıt verdi.

Nazilli’den bir gazeteye açıklama yapan Taner şu ifadeleri kullandı:

“Öyle bir şeyi söylememi bekliyor musunuz? Ben hayatımda bugüne kadar AK Parti dememişim, AKP demişimdir. Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yaparken, AK Parti ile yakınlaşmaları yanlış bulduğum için partiden ayrıldım. Bugün kalkıp da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy vereceğim demem mümkün olabilir mi?
Bizim genel başkanımız Cumhurbaşkanı adayı değil. Aday olmadığı için bizim HDP’nin desteğine ihtiyacımız yok. Allah bizi onlara muhtaç etmesin. Eğer Pervin hanım, 6’li masadan çıkacak olan ve Sayın Akşener’in de destek verecek olduğu bir adaya destek vermeyeceğini açıklıyorsa, bunun manası şudur. İkili seçim olacak olursa, Millet İttifakı’nın karşısındaki aday olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyecekler demektir. Pervin hanım bunu söylemeye çalışıyor dedim. Bu ifadelerim nasıl oldu da, ben Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekliyorum havasına getirildi, anlamadım. Bu, maalesef bir kısım tükenmişlik sendromundaki arkadaşların son çırpınışlarıdır.