Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu. Alıcık, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner’in Kılıçdaroğlu’nun aday olması durumunda Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini söylediğini iddia etti. Taner sessizliğini koruyor.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Alıcık, İYİ Partili Recep Taner’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olması durumunda Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini söylediğini öne sürdü.

Alıcık şu ifadeleri kullandı:

Recep Bey’e sormak gerekiyor. Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa bizim oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’a diye bir yazısı çıktı. Görüyoruz kamuoyunda, Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda Meral Hanım da olsun İYİ Parti cephesinde bir rahatsızlık var. Rahatsızlık olduğu için anket şirketlerine, kendileri anket yaptırıp kendileri üst tarafta çıkıyor. Recep abi de böyle konuşuyor ama seçim sonuçları çıktığı zaman, kendisinin bile tartışıldığı bir dönemde düşünün arkadaş kaçıncı il başkanı, kaçıncı ilçe başkanı değişikliği.

Taner sessizliğini koruyor

Alıcık’ın iddiası Aydın gündemine bomba gibi düşerken İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner sessizliğini koruyor. Taner’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olması durumunda Erdoğan’ı destekleriz şeklindeki açıklaması olduğu iddialarını yalanlamaması kafalarda soru işareti oluşturdu.