CHP’li Mersin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bugün bakıyorum da, hani sık sık bunların kafasına taş düşse bizden bilecekler diye söylüyoruz ya tam da öyle bir örnek yaşanmış.
AYDEM elektriği kesmiş sabaha karşı, buradan dahi konuyu Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlama derdi, buradan yola çıkıp toplumu kutuplaştırabilir miyiz hayali. 8-10 genci takmışlar 80’ine merdiven dayamış riyakâr bir müptezelin peşine koşuyorlar. Yok beyler buradan o sizin hayal ettiğiniz şey çıkmaz. Aydın Büyükşehir Belediyesi yıllardır binlerce camimizin temizliğinden tutun, ısıtma - soğutma sistemlerinin kurulmasına, çevre düzenlemesi yapılmasına kadar zaten hizmet veriyor. Bunu milletimiz de gayet iyi biliyor. Sizin riyakârın bu yaştan sonra alnı yeni secde gördüğünden bilmiyor olabilir, ya da bilmiyormuş gibi yapmak onun işine geliyor olabilir. Diyanet İşleri Başkanlığı dev gibi bütçesiyle orda, bir derdiniz varsa da kaldırın telefonu müftüye bildirin çözsün. Hakikaten yavan hareketler bunlar, alıcısı da yok. Kendinize yeni toplumun faydasına, ekonominin rezilliğine çare olacak bir şey yapabilir miyiz diye düşünerek bir meşgale bulun.
Toplumun gözünde zaten bitiksiniz üzerine bir de komik oluyorsunuz. Ha AYDEM’de ilimizin dört bir köşesinde sık sık elektriği kesiyor eliniz değmişken AYDEM’e de uğrayın yaz günü bu kadar kesinti neyin nesi deyiverin. Ha bu arada bahse konu caminin elektrik faturasını Aydın Büyükşehir Belediyesi ödüyor haberiniz vardır inşallah!
Tabi bu arada sordum soruşturdum camilerimizde jeneratör var mı diye yok! Ben de diyanete çağrı yapıyorum camilerimizin jeneratör eksikliğini giderin. Bende kendime görev ediniyorum bundan sonra elektrik kesintilerinde camilerimizin durumunu tek tek kontrol edeceğim hadi bakalım.