Gündem

Pandeminin acısını zamla çıkardı: Kalben sahne ücreti ile dudak uçuklattı!

Abone Ol

Alternatif tarzda müzik yapan şarkıcı Kalben, pandemi nedeniyle uzun süredir sahnelere çıkamamasının acını konser ücretini arttırarak çıkardı. Ünlü şarkıcı, kendisi gibi alternatif müzik yapanlar içinde en çok sahne ücreti alan isim olurken, sahne ücreti ile dudak uçuklattı...

İlk olarak 'Sadece' isimli şarkı ile büyük ses getiren şarkıcı Kalben, konsr ücretlerine yaptığı zam ile adından söz ettirdi. 35 yaşındaki ünlü şarkıcı alternatif tarzda müzik yapanlar arasında en fazla sahne ücreti talep eden isim oldu. Geçtiğimiz haftalarda Ahmet Mümtaz Taylan ile çektiği yeni klibini sevenlerinin beğenisine sunan Kalben, konser ücreti ile dudak uçuklattı.

Kalben sahne ücreti ile ağızları açık bıraktı! Geçtiğimiz ay 'Şanssız Mücadeleci' adlı parçasına usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile klip çeken şarkıcı Kalben, konser ücretlerine zam yaptı.

Alternatif rock müzik yapan 35 yaşındaki ünlü şarkıcı, kendisi gibi alternatif müzik yapan isimler arasında en fazla ücret talep eden şarkıcı olarak gündeme geldi.

PANDEMİ ZAMMI YAPTI Pandemi koşulları nedeniyle uzun süredir sahne alamadığını ve bu nedenle sahne ücretlerinde u artışa gittiğini ifade eden şarkıcının istediği ücret dudak uçuklattı.

SAHNE ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI 5 yaşındaki ünlü şarkıcı sahne ücretini 75 bin TL'ye çıkardı.

TAKİPÇİSİNE VERDİĞİ CEVAP GÜNDEM OLMUŞTU Öte yandan geçtiğimiz aylarda bir takipçisi tarafından gelen "Kalben bir de zayıflasan on numara kadın olacaksın ya, seni çok seviyorum" mesajına verdiği yanıt ile uzun süre gündem de yer almıştı.

"HAYAT KISA MEMELER SARKIYOR" Ünlü şarkıcı gelen o mesaja "Sevgili Emel, senelerdir güzelliği zayıf olmak zannettiren bu baskıya boğun mu eğdin? Sağlıklı ve taş gibi vücudumla ne kadar çekici ve özgür hissettiğimi görmüyor musun? Bu vücut günlerde üst üste konser verebiliyor, bir yılı aşkındır pandemiye karşı duruyor, üretiyor, çalışıyor, seviyor.

Ahh Emel ben senden seni hapseden sistem adına özür dilerim. Dilerim koca memelerim, biricik göbeğim, güçlü baldırlarım ve kıllarım, çatlaklarım, selülitlerimle en seksi kadın olarak dolaştığımda emin olur ve sen de bu neşenin ve özgürlüğün tadını alabilirsin. Hayat kısa Emel, memeler sarkıyor" sözleriyle cevap vermesiyle adından söz ettirmişti.