Dünya

İlişkiye girerken oldu demişti.. Gerçek ortaya çıktı

Abone Ol

Günlerce polis ekipleri tarafından aydınlatılmaya çalışan olayın tüm ayrıntıları ortaya çıktı.. İşte korkunç olay..

İngiltere bir süredir henüz 20 yaşındayken tecavüze uğrayıp katledilen Keeley Bunker cinayetini konuşuyor. Gittiği bir konserden sonra ortadan kaybolan genç kadının cesedi yarı çıplak halde bulunmuş, sonrasında ise cinayete kurban gittiği anlaşılmıştı.

İngiltere'nin Birmingham kentinde yaşayan Keeley Bunker, eylül ayında akşamı saatlerinde gittiği konserden bir daha eve dönmedi.

Keeley'nin cansız bedeni, Wigginton Park yakınlarındaki dere yatağında bulundu. Yarı çıplak halde bulunan genç kadının cansız bedeninin üstü, çalılarla örtülmüştü. Keeley'nin ailesi ve arkadaşları yıkıldı.

20 yaşındaki Keeley, Manchester'lı ünlü rap şarkıcısı Aitch'in Birmingham'daki konser alanı O2'de verdiği konsere gitmişti.

Genç kız konser için heyecanlıydı. Twitter hesabından attığı son tweet'te, "Umarım konserde Aitch beni görür ve evleniriz" diye yazmıştı.

Ancak Keeley bir daha eve geri dönmedi. Genç kızın ailesi ve arkadaşları onun için endişeliydi. Polis ekipleri Keeley için geniş çaplı bir arama başlattı.

Genç kızın cansız bedeni, 20 Eylül 2019'da Wigginton Park'taki dere yatağında bulundu. Adli birimler olay yerini incelemek ve kanıt aramak üzere bölgesi kapattı.

Keeley Bunker'ın cesedi, olay yerinden otopsi incelemesi yapılmak üzere hastaneye sevk edildi. Yapılan inceleme sonrasında genç kızın tecavüze uğradığı ve boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Keeley Bunker'ın arkadaşları, Tamworth'ta bulunan parka çiçekler ve rengarenk kağıtlara yazılmış mesajlar bırakarak arkadaşlarını andı.

Cinayet zanlısı Wesley Streete, Stafford Crown Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmasında, Keeley Bunker'a tecavüz ettiği ve öldürdüğü suçlamalarını reddetti.